Archive for September, 2012


 

 

 

 

Idén ősszel reneszánszát éli megint a  gallér. Nemcsak fehérben és más színekben, hanem különféle anyagokból,  mint például arany, bronz, réz színű fémekből is készülnek ezek a gyönyörű gallérok. Sok esetben mindenféle dekorációval, szegecsekkel, gyöngy és strasszokkal vannak díszitve.  A fémből készült darabokat én inkább mint nyakék hordanám, de sajnos nem fekszenek fel szépen a nyakra ing, vagy ruha nélkül.  A fehérek közül nekem a férfiasabb darabok jobban tetszenek, de nagyon csinosnak találom a kis franciás, nőies gallérokat is. Itt van pár kép a különféle fehér gallér stílusokról!


img class=”aligncenter size-full wp-image-1617″ title=”Screen Shot 2012-09-27 at 6.00.20 PM” src=”http://blog.makeuplab.eu/wp-content/uploads/Screen-Shot-2012-09-27-at-6.00.20-PM.png” alt=”" width=”646″ height=”256″ />


Sziasztok!

Itt a hétvége végre, az első igazi őszi hétvége! Igen inspirálólag hat rám ez nagy időjárás változás, vessetek rám követ, de án már nagyon készen álltam az őszre!

Közben a pici studiót ahol a videókat készítem átköltöztettem a lakásunkból egy más helyszínre, így nyugalmasabb nekem is a férjemnek meg aztán főleg!   Bár ennek is megvan a maga hátránya, valószínűleg egy másik memóriakártyán a lakásomban hagytam a videó elejét, így egy kicsit érdekesen kezdődik. Ezer bocsánat érte, de már nem volt ingerenciám mégegyszer felvenni ugyanazt a sminket. Remélem azért nem lesz túl zavaró a dolog. :) Kellemes hétvégét nektek! És ne hagyjátok ki a várban a borkostolót!

Sziasztok!

Végre volt időm megint csinálni egy videót és készülőben a többi is! Elnézést, ha egy kicsit lassan beszélek a videóban, de rettenetesen fáradt vagyok mikor készült, egész napos fotózás után voltam.  Nagyon sok olyan smink és szépségápolási dolog van amit kifejeztetten szeretek, ebben a videóban bemutatok néhányat és egy következőben szeretnék majd kitérni bőrápolásra is, sok új dolgot találtam amit meg szeretnék mutatni nektek!

Az új nappali kedvenc,

Bronzosítás nem csak nyárra!

Shu Uemura arany szempillaívelő, ha egy szép darabra vágysz!

Az örök győztes! Max Factor 2000 Calorie

Nagyon köszönöm a figyelmeteket!

Kellemes hét közepét kivánok nektek!

Kitti