Archive for October, 2012


Ti is szenvedtek a cserepes ajkak miatt? Nekem is szokott kellemetlenségeket okozni főleg mikor elkezd hűvösödni az időjárás. Akármennyire is szép árnyalatú rúzst is használok, csak akkor mutat jól, ha a bőrfelület, amire kerül jól kondicionált és kellően hidraltált.

De mi sem egyszerűbb mint ennek a problémának a megszüntetése, pillanatok alatt selymesen puha ajkaink lehetnek ha alkalmazzuk otthonunkban ezt a pár perces kezelést.

Először is szükségünk lesz egy börpuhító készítményre, az én választásom általában a Vaseline Lip Therapy Petroleum Jelly vagy az Elizabeth Arden 8 Hour Cream ami szintén petróleum alapú, de sima vazelint is használhattok. Ezek valamelyikével bőségesen fedjük be  ajkainkat, hagyjuk hatni 1O-15 percig.

Ezután fogjunk egy fogkefét (lehetőleg legyen egy amit csak erre használunk) és dörzsöljük vele az ajkainkat 5 percig. A felpuhult felesleges elhalt bőrt, hámsejteket így könnyen és szinte 1OO %-ig eltávolíthatjuk, mindemelett pedig a dörzsöléssel beindítjuk ajkainkban a vérkeringést amitől gyönyörűen telt és rózsás lesz!

Ez után vonjuk be egy réteg ajakápolóval, ami segít megőrizni a kezelés által kapott selymesen puha végeredményt. Az én kedvenc ajakápolóim a Carmex és a Dr Hauschka.  Minkettő megtalálható tégelyes és tubusos kiszerelésben is.

Hetente ismételhetjük, vagy amennyiszer szükségesnek tartjuk.

Sziasztok Szépségek!

Remélem mindenki nagyon jól érzi magát ebben a végtelennek tűnő indián nyárban, én nagyon élvezem! :)

Sokan kértétek tőlem, hogy mutassam meg hogyan csinálom lazán hullámosra a hajam, amit pár videómban láttatok.

A tegnapi nap pont alkalmas volt erre, mert végre kimozdultunk barátainkkal, elmentünk vacsorázni egy jó kis étterembe és utána még Európa egyik legjobb koktél bárjába is beültünk, ami történetesen Budapesten van. BOUTIQ’BAR-nak hívják, a Paulay Ede utcában található és tényleg rászolgáltak az Európa egyik legjobb bárja címre, mert mind a koktélok mind a hangulat nagyon kellemes volt!

http://www.boutiqbar.hu

Ami még nagyon tetszett, hogy nemcsak a koktélok voltak különlegesek, de még a soft drink-eknek is hatalmas a választékuk. Például az uram gyömbért szeretett volna inni, és volt vagy 4 különböző fajta gyömbér üditő. Végül rájuk bíztuk magunkat és egy Jamaikai dobozos gyömbért kapott, aminek annyira zamatos, enyhén csípősen izletes volt, hogy én egyből meg is ittam a nagyrészét. :) Bár sörnek hívják, nem tartalmaz alkoholt. :)

Aztán szerencsére megérkezett a meglepetés koktélom én is a bár tenderre bíztam magam és megintcsak nem csalódtunk.

Na de visszatérve a post igazi okához! :) Én nagy általánosságban, kibontva, egyenesen hordom a hajam, ritkább esetben lófarokba fogva. Néha elkap a hév hogy változtassak kicsit rajta, de persze nincs kedvem órákat a hajammal bíbelődni, ugyhogy ezek a lágy hullámok azok amiket még türelemmel el tudok készíteni, mivel nekem csupán kb 10 percet vesz el az életemből. Ez pedig vállalható áldozat az eredményt tekintve. :)

Ezek a hullámok csak frissen mosott hajon működnek és maradnak meg egész este.  Bár én nem használtam, de ha nektek van bevált hővédő készítményetek használjátok a sütés elött, de mást (hajlakk, zselé, hajhab, stb..) semmiképpen se, mert megégnek.

Az én fegyverem egy GA.MA Tourmalinos, 33mm-es kaliberű sütővas. Ami a nagyobbak közé sorolandó, a hasonló vagy nagyobb méretűekkel lehet laza természetes hullámokat készíteni. Itt említeném meg, hogy ezt a sütővasak királynőjét az én édes drága kis sogórnőmtől kaptam születésnapomra.  Mindíg ráérez mi is a szívem vágya és beauty témákkal akár órákig is fáraszthatom! :)

Amiket a videóban használtam:

És itt tudjátok megnézni a videót,

httpvh://www.youtube.com/watch?v=r6jQFU2_V8I&hd=1

Remélem tetszik nektek ez a megjelenés.

Köszönöm hogy elolvastátok, megnéztétek a postot!

Kellemes hosszú hétvégét nektek!

Sziasztok szépségek!

Ezekben a napokban gyakran viselek ehhez hasonló neutral sminkeket van mikor alapozó nélkül, csak kevés korrektorral.

A neutral szó semlegest jelent, ami arra utal, hogy a smink nem kelt nagy feltünést a mindennapokban, csak kellemes magabiztos érzést nyújt, mert tudjuk, ránknéznek és nem azt látják az emberek, hogy maradt egy kis arc a sminkünkön, hanem az ellenkezőjét! Hogy milyen kellemes ez a látvány, és eszükbe sem jut, hogy sminkelve vagyunk! :) Nem mondom, hogy nem szeretem a nagy sminkeket, de a hétköznapok forgatagában leginkább ilyen stílusúakat hordok. Ez a fajta smink nem áll messze a natural azaz természetes sminktől, de ezek már árnyalataiban mélyebbek és színesebbek.

Nyugodtan próbáljátok cserélgetni az árnyalatokat, attól függően mely színek állnak nektek a legjobban. Például az alsó szempillám alá tett fáradt lilás szín helyére tehettek bordósabb árnyalatot, vagy olajos kékeket, zöldeket.

Jó kisérletezést!

És Kellemes Hétfőt Mindenkinek!

Kitti

httpvh://youtu.be/IFGccNTUtOI

Fényes, merész és szép… A Revlon 2012 őszi téli kollekcióját a kelet fényűzése ihlette.

A gyönyörü Emma Stone-on látható smink jól adja vissza az ősz hangulatát, hiszen ez az évszak viharos, színekben gazdag. És mindemelett ez a smink elszántan nőies is, fényűző hangulattal bír számomra.

A Revlon Global művészeti igazgatóját, Gucci Westman-t megfogták a kínai mozifilmek eklektikus hangulatai, színvilága és ebből teremtette meg az új kollekciót. Ebben csak vibráló mélyebb tónusokat találhatunk, de még mindig modernek és hordhatóak.

Érdemes megnézni a Revlon álványokat a drogériákban, mert gyönyörű árnyalatokat fedezhetünk fel!

Körömlakkok:  Speed Fast Dry Nail Forbidden, gyöngyöző piros Orient Express, aranyszínű 24k és egy ezüst árnyalat, Sterling.

Rúzsok: Pink Pearl, Red Lacquer, Cherry Blossom

Szemhéjpúder paletta: Midnight Express