Archive for November, 2012


Sziasztok Szépségek!

Rengeteg kudarcba fulladt próbálkozás után végre megtaláltam a számomra legjobb arcradírt. Eddigi tapasztalataim a hámlasztókkal elég negatívak voltak. Hol nem csináltak semmit a bőrömmel, hol kiszárították cudarúl, de volt hogy egyszerűen felsértették az arcbőröm hámrétegét. Sorolhatnám még hogy milyen szörnyű tapasztalataim voltak, de inkább arról írok  nektek, hogy mi az ami viszont bevállt!

Kezdeném azokkal a termékkel amit eddig használtam és valamennyire meg is voltam vele elégedve. Ez a termék a Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating, 2 fajtája is van, magyarul valami ilyesmire fordíthatnánk, Neutrogena láthatóan tiszta, feketeporús tisztító. Itt is vannak a képek róla:

Ezek a hámlasztók szalicil savat tartalmaznak, ami nélkül nagyon kevés arcradír működik a hasonló árkategóriájú termékek között. Ez a sav tényleg segít eltávolátani az elhalt hámsejteket, ezek marásával. Viszont az alsóbb, élő rétegek szerencsére rezisztensek erre a könnyített savra. Többékevésbé meg voltam elégedve ezzel a termékkel, mint bőrfrissitő radír, bár picit szárító hatása van. Viszont az egyszerűen nem igaz, hogy eltüntetné a miteszereket.

Sajnos magyarországon nem lehet kapni regeteg Neutrogena terméket, mint például a Neutrogena Naturals Purifying Pore Srub, ami egy sokkal gyengédebb változata ennek és rengeteg jót hallottam már róla, de sajnos ki nem tudtam még próbálni.

Amit most használok pórustisztításra, hámlasztásra az a SENSAI termékcsalád egyik tagja, a SENSAI Silky Purifying. Egyszerűen nem akartam elhinni mikor először kipróbáltam, hogy létezik ilyen termék! Konkrétan eltávolított a porúsaimból mindent! Nem akartam hinni a szememnek! És nem karcolt, nem tette a bőröm érzékennyé. Sőt!

Ugyanúgy kell használni mint más arctisztítókat. Nagyon kellemes az állaga, szinte azonnal tejszínhabszerű hab képződik az arcunkon belőle, amint a nedves bőrhöz ér. Illata fenségesen könnyű és természetes. Az elején, bedörzsölés közben éreztem benne pici szemeket, de szinte azonnal eltűntek. Mikor már készen voltam a kezeléssel és a tükörben nézegettem a csodát, már sajnáltam, hogy nem csináltam nektek elötte meg utána fotót. Kiviharzottam a fürdőszobából és azon nyomban elkaptam a legközelebbi barátunkat aki éppen nálunk volt, és könyörögtem neki had próbáljam rajta is ki. Hosszas unszolás után kötélnek állt és elkészülhettek nektek a képek. Sajnos a világítás nem olyan jó és élőben sokkal inkább érzékelhető volt a változás, de remélem azért ti is látjátok a különbséget. :)

SENSAI elött:

 

SENSAI után:

Itt pedig párban a két kép:

Gyönyörű szépen kitisztította és összehúzta a pórusokat!

És itt vannak a fotók magáról a termékről. Bár itt azt írják 2-3 pumpálásnyi kell belőle, nekem 1, 1 és fél bőven elégnek bizonyult.

Sajnos az ára elég borsos, japán termék, de miután kipróbáltam a krémjeit és a valaha legjobbak a bőrömnek, így könnyebben vettem rá magam a kipróbálására is. Bár sok esetben már csalódtam a prémium kategóriás bőrápolási termékekben, örülök, hogy adtam a SENSAI-nak egy esélyt, mert  azt hiszem megtaláltam benne mindazt amire az én bőrömnek szüksége van.

Kellemes napot nektek!

Sziasztok!

Régebben már bemutattam egyik videómban ezt a jumbo szájceruzát, amiben mindent elmondok róla:


És itt tudjátok megrendelni, ha kedvet kaptatok a kipróbálására. Én imádom a vörös és piros tónusú rúzsokat, főleg  ősszel és télen. Ma is éppen ezt viselem! :)

http://www.makeuplaza.com/hu/products/40/774/studio-matte-lip-color-tartos-matt-a-c-e-vitaminokkal-dusitott-hidratalo-ajakruzs-nagy-ceruzas-kiszerelesben