Hi Girls!

I hope everybody is fine and Friday , the weekend is here! Don’t stay at home go out to the nature and have a picnic with your friend, love, parents, or with someone you never hanged out. I always have been loving to go to have picnic, it is so lovely when you this close to the nature, liying in the grass, our hearts open up more in the plenty of space and our thoughts, ideas start to fly. You can hear the sound of the nature and listen your loved ones thoughts with attention.  :)

But back to this video, as I said in the last post, i went to a fashion tour in Zara Mango and H&M. Here I selected some looks from H&M collection which remind me of the 50′s somehow and give me the idea to the 50′s America makeup look. It might be just a start, as I saw some pictures more authentic dresses will arrive at summer to the H&M stores. I know in this selection some of them are far from the real vintage style but for me representing that age with their feminine and soft appearance. And of course there are one or two which are different style than the others, but I like them so much, I could not resist to put into this selection. :)

Have a lovely weekend!

I tried to represent the color balance on different type of woman, to show you that which kind of colors might be fit to your tones.

The prices in hungarian currency, forint (Ft) 1Euro = 300 Ft

Sziasztok!

Remélem nagyon jól vagytok és élvezitek ezt a gyönyörű tavaszias időt, ma péntek van, itt van a hétvége! Ne maradjatok otthon inkább menjetek ki a szabadba, rendezzetek egy kis pikniket a barátaitokkal. szerelmetekkel, szüleitekkel vagy valakivel akivel még nem csináaltatok eddig programot.  Mindig is imádtam piknikezni, olyan kellemes közel lenni a természethez, feküdni a fűben, hallgatni a szelet és a madarakat, valahogy a szív is jobban kinyílik a végtelen térben mint a falak között, a gondolataink ötleteink szárnyra kapnak. Itt igazán tudsz figyelni a saját és a többiek gondolataira.

De vissza a videóhoz, ahogy az elöző post-ban is említettem, körülnéztem divat terén az üzletekben. Itt H&M kollekciójából válogattam ki a nekem tetsző 50-es évek hangulatát hordozó szetteket. Ezek a ruhák ihlették a 50-es évek Amerika sminkjét. Ez lehet hogy csak a bemelegítés a divatháznál, láttam pár képet a nyári kollekcióból és azok már igen autentikusnak tűntek.  Tudom ebben a szelekcióban sok messze áll az igazi 50-es évek vintage  stílusától, de nekem nőiességükkel és finomságukkal mégis ezt a kort jutattják eszembe. És persze van egy vagy kettő olyan összeállítás is ami teljesen más hangulatú mint a többi, de annyira megtetszettek, hogy nem tudtam kihagyni őket. :)

Ebben a videóban próbáltam megmutatni egy kicsit a színek harmóniáját is, mely típusú nőknek milyen színek állnak jól.

Remélem mindenki talál magának tetszőt. :)

Kellemes Hátvégét Nektek!httpvh://www.youtube.com/watch?v=EK-5MObKiHQ

« »