Szép Szombat estét Mindenkinek!

Sokáig keresgéltem a megfelelő alakformáló videókat youtube-on, de az esetek többségében  bikinifelső+cicanadrág (jobb esetben volt rajtuk) + szilikon kombó hölgyekbe botlottam virtuálisan, és a videó abból állt, hogy hol a keblüket, hol pedig a feneküket vette a kamera hosszú percekig premiere plan és közben néha egy egy snittnél megspriccelték a testüket egy kis műverejtékkel és hozzá nyögdécselve elszuszogták, hogy milyen nehéz is ez a feladat és mennyire izzadnak! :D

De mindez egy fabatkát sem ér azoknak akik tényleg a gyakorlat érdekelne. Sokan vannak akiknek ez bejön, hozza is szépen a nézetséget.  De azt nem tudom elhinni, hogy ez igazán inspirálna sportra bárkit is.

De! Találtam hasznoskat is! :D Ezeket a normális videókat már nem könnyű megtalálni.

Itt postolok pár olyan videót ami nekem igazán profinak tűnik és én is gyakran elvégzem őket otthon, mikor nincs módom edzőterembe menni.

Az első fenék feszesítő gyakorlatokat mutat be, az alatta lévő pedig a hasi izmokkal foglalkozik .

httpvh://youtu.be/DJ9ym_n3oK8
httpvh://youtu.be/U-XWhwwJ7dw

Érdemes körülnézni a passion4profession oldalán is, ahol rengeteg más gyakorlatot találhatunk, izomcsoportok szerint kategorizálva.

http://www.youtube.com/user/passion4profession/videos?view=0

Én a fent említett kettőt szoktam redszeresen végezni és egyet biztosra mondhatok, ha elég kitartással csináljátok pár héten belül meg lesz a látávnyos eredménye!

Puszi Nektek!
Kitti

« »