Sziasztok Szépségek!

Remélem mindenki nagyon jól érzi magát ebben a végtelennek tűnő indián nyárban, én nagyon élvezem! :)

Sokan kértétek tőlem, hogy mutassam meg hogyan csinálom lazán hullámosra a hajam, amit pár videómban láttatok.

A tegnapi nap pont alkalmas volt erre, mert végre kimozdultunk barátainkkal, elmentünk vacsorázni egy jó kis étterembe és utána még Európa egyik legjobb koktél bárjába is beültünk, ami történetesen Budapesten van. BOUTIQ’BAR-nak hívják, a Paulay Ede utcában található és tényleg rászolgáltak az Európa egyik legjobb bárja címre, mert mind a koktélok mind a hangulat nagyon kellemes volt!

http://www.boutiqbar.hu

Ami még nagyon tetszett, hogy nemcsak a koktélok voltak különlegesek, de még a soft drink-eknek is hatalmas a választékuk. Például az uram gyömbért szeretett volna inni, és volt vagy 4 különböző fajta gyömbér üditő. Végül rájuk bíztuk magunkat és egy Jamaikai dobozos gyömbért kapott, aminek annyira zamatos, enyhén csípősen izletes volt, hogy én egyből meg is ittam a nagyrészét. :) Bár sörnek hívják, nem tartalmaz alkoholt. :)

Aztán szerencsére megérkezett a meglepetés koktélom én is a bár tenderre bíztam magam és megintcsak nem csalódtunk.

Na de visszatérve a post igazi okához! :) Én nagy általánosságban, kibontva, egyenesen hordom a hajam, ritkább esetben lófarokba fogva. Néha elkap a hév hogy változtassak kicsit rajta, de persze nincs kedvem órákat a hajammal bíbelődni, ugyhogy ezek a lágy hullámok azok amiket még türelemmel el tudok készíteni, mivel nekem csupán kb 10 percet vesz el az életemből. Ez pedig vállalható áldozat az eredményt tekintve. :)

Ezek a hullámok csak frissen mosott hajon működnek és maradnak meg egész este.  Bár én nem használtam, de ha nektek van bevált hővédő készítményetek használjátok a sütés elött, de mást (hajlakk, zselé, hajhab, stb..) semmiképpen se, mert megégnek.

Az én fegyverem egy GA.MA Tourmalinos, 33mm-es kaliberű sütővas. Ami a nagyobbak közé sorolandó, a hasonló vagy nagyobb méretűekkel lehet laza természetes hullámokat készíteni. Itt említeném meg, hogy ezt a sütővasak királynőjét az én édes drága kis sogórnőmtől kaptam születésnapomra.  Mindíg ráérez mi is a szívem vágya és beauty témákkal akár órákig is fáraszthatom! :)

Amiket a videóban használtam:

És itt tudjátok megnézni a videót,

httpvh://www.youtube.com/watch?v=r6jQFU2_V8I&hd=1

Remélem tetszik nektek ez a megjelenés.

Köszönöm hogy elolvastátok, megnéztétek a postot!

Kellemes hosszú hétvégét nektek!

« »