Sziasztok!

Először is, mivel ez itt az első poszt az évben, szeretnék Nektek Nagyon Boldog Új Évet Kívánni! És azt, hogy legyen kitartásotok egyre közelebb érni mindahhoz amit erre az évre terveztek és aztán újabb és újabb célok kitűzésére! Az ÚT a fontos és az AKARAT. :) És a POZITÍV GONDOLKODÁS! :) Mindnyájan különbözőek vagyunk, más célokkal, más életpályákon fontos hogy mindíg magunkhoz képest akarjunk jobbak lenni és ne hasonlítsuk magunkat másokhoz.

Rengeteg spirituális vagy életvezetési könyv, cikk van, amiben számos tanácsot kaphatunk, hogyan is tehetjük jobbá, egészségesebbé, boldogabbá a saját és körülöttünk lévő emberek életét. De ami a leglényegesebb, használjuk is ezeket a bölcsességeket, tegyük át a gyakorlatba és éljük meg ezeket.

Minden egyes új év lehetőség arra hogy számba vegyük az óév történéseit. Gondoljuk át mik is történtek az életünkben, személyes kapcsolatainkban. Szűrjük le a konklúziót, mit csináltunk helyesen, mit nem, kit bántottunk meg, ki okozott nekünk örömöt. Mi az amit teljesítettünk és mi az, amit nem. Mi az  amin szeretnénk változtatni, mi az amit szeretnénk elérni. Mindíg törekedni kell a jobbra. :)

De visszatérve előző gondolatomhoz, életvezetési tanácsokat sokat olvashat az ember és nagyon hasznosak is, én mégis azokat értékelem a leginkább amiket a szeretteimtől hallok. Ezeknek a mondatoknak az elhangzására mindig emlékezni fogok.

Ne felejtsünk el figyelni egymásra, folyamatosan tanulhatunk a másiktól.

Szeretném megosztani veletek ezeket a gondolatokat amiket a szeretteimtől, barátaimtól hallottam az elmúlt évben és szinte  belémivódtak. Sorban az első a Kedvesemtől való, következőek pedig testvérétől és szüleiktől, barátoktól. Szerencsés vagyok hogy ilyen családot kaptam és ilyen barátokat.

” Annyi mindenben hisznek az emberek, a tenyérjóslástól kezdve a szellemjárásig, akkor vajon miért nem hihető az embereknek az, ami sokkal racionálisabb dolog ezeknél, hogy az ember tud változtatni saját magàn?”

Kaljuste Tamás

” Én minden emberre individuálisan nézek és nem próbálom bekategorizálni őket valamilyen csoportba vagy ami mégrosszabb, egységekként kezelni.”

Kaljuste Orsolya

“Az egészséges élethez a legfontosabb, hogy megteremtsük, megtaláljuk az egyensúlyt. Mind táplálkozásunkban és mind otthonunk, kapcsolataink, életvitelünk kialakításában.”

Dr. Szabó Eva

” Meg kell bízni a természetben.”

Dr. Szabó Éva

” Egy ölelés, egy simogatás gyereknek-felnőttnek egyaránt nagyon fontos. Adni kell a melegünkből.”

Dr. Kaljuste Urmas

“Az élet olyan mint egy egyenlet. Ha érzed valami nincs rendben, állj meg egy picit és vizsgáld meg a helyzeted. Biztos fogsz találni valami negatívat, na azt kell kivonni. És a megüresedett helyet valami pozitívval kitölteni .”

Kiss András

“Az élet szép csak tudni kell mitől szép.”

Filkor Zsuzsa

Köszönöm az elolvasást,  minden jót és szépet kívánok nektek  erre az évre is!

Kitti

« »