Sziasztok Szépségek!

Sikerült valamelyik nap elvesznem ismét a DM-ben. Addig- addig somforáltam az Alvedere sminkes polcnál, hogy sajnálatos módon, a kosaramba  került 3 termékük is.

Sorban az első egy szempillaspirál volt amit itt tartok most a kezemben és a neve… Alvedere XXL Volumen. Ez egy dúsító szempillaspirál lenne. Méghozzá fitokollagénnel és bambuszkivonattal. Ezért is vásároltam meg ezeket a termékeket, mert tesztelés alá vettem a natúrkozmetikumok smink kínálatát. Szeretnék minnél több szintetikus anyag mentes sminket találni. Főleg szempillaspirálba és alapózóba lenne már jó rábukkani a megfelelőre. Bár az Yves Rocher alapozómmal jól megvagyok jelenleg.

De visszatérve erre a spirálra. Első kipróbálás alkalmával kellemesnek tűnt, nem volt egy nagy was ist das, de arra, amire szerettem volna, (sminktelen napokra, csak a pilláim kontrasztosítására, mivel nekem világosak a végei) megfelelőnek tűnt. Mikor viszont pár óra múlva belenéztem a tükörbe, szembesültem a szomorú ténnyel, ez nem az amit keresek. Lepergett a pilláimról a szemem alá festék és el volt kenődve teljesen. Tartósságból sajnos 1-es. És ennélkül hiába van bármi jó tulajdonsága, használhatatlan. Így sajnos ez pénzkidobásnak bizonyult.

A következő neve a sorban: Alvedere Maximize Aubergine. Hát ennek sem tudtam ellenálni, bár nem volt túl biztató a drótszerű pici keféje. De elgyengültem, mivel imádom ha bordó színűek a pilláim. Sajnos ez is csalódást okozott, bár nem pergett le, de egyáltalán nem csinált nagy pillákat, viszont összeragasztotta őket tincsekbe. Adtam még neki egy esélyt másnap. Először fekete spirált használtam és rá a bordót, de a színe így meg nem jött ki igazán. Nem jártam jól sajnos egyikkel sem.

Harmadik termék amit leemeltem a polcról az egy fekete Alvedere szemhéjtus volt, mondanom sem kell ez sem hozta meg a várva várt eredményt. Tartossága 1-es és még csak nem is fog rendesen. Jó párszor át kellett menni a vonalon, hogy a tusvonal ténylegesen fekete legyen. Aztán természetesen lepergett pár órán belül.

Lehet hogy az Alvedere bőrápolási termékei jók lehetnek esetleg, de a sminkjei vásárlását nem kell reszkírozni. :D

Szép Napot Nektek!

Kitti

« »