Hi Ladies!

Valentine’s Day is coming soon, maybe this video will be useful while you prepare yourself for this LoVe DaY, If you don’t want to over-think your look, it’s an easy natural look with the most feminine color the RED! I think it may fit very much with a beautiful black, cream or red lingerie! :) But I was wearing it in a regular day, with my friends we went to eat lunch to a nice Italian restaurant, so i thought i will spice up my casual look with some smart makeup!

Back for this look, it’s really very easy to apply, on my eyes i used black eyeshadow as eyeliner, but you can use regular eyeliners if it’s easier to use for you.

If  you wear it in daytime, pay attention to apply a fundation witch has maximum, medium coverage. Under the eyes still you can add some corrector if needed.

I hope you like the look, and I’m wishing you a Lovely Day!

P.s.:  In my next video i will show an other look for Valentine’s Day, that will be way darker.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=cbfY8DMyUUA

 Hamarosan itt a Valentin Nap!  Talán ez a videó segítségedre lesz a  Szerelmes napra való készülődésben! Ha nem akarod túlgondolkodni a dolgot, válaszd ezt a természetes sminket, megkoronázva a legnőiesebb színnel a pirossal! Szerintem ez a smink igazán illik egy fekete, krém vagy piros fehérneműhöz! :) Sajnos én csak egy átlagos napon viseltem ezt a sminket, barátaimmal mentem ebédelni egy klassz olasz étterembe, gondoltam feldobom egy kicsit a hétköznapi kényelmes ruhámat egy kis eleganciát sugárzó sminkkel!

Ez a megjelenés nagyon egyszerűen elkészíthető. Alapozás után két színt használtam, egy szatén fényű vaníliát, a szemöldök csontra és a belső szemzugba. Aztán következett egy szintén szatén fényű meleg föld barna a szemhéjra. A szemeimen használtam még fekete szemhéjpúdert amit vizes ecsettel vittem fel a szempilláim fölé, de tust is használhattok helyette ha azzal könnyebben bántok. A szemöldököt erősítsétek meg egy kicsit, hadd tűnjön kicsit dúsabbnak,  ez fiatalságot kölcsönöz az arcnak.
A számat  kedvencemmel, egy hidegpiros Dior rúzzsal ékesítettem, megadva ezzel az egész smink hangulatát.

Ha nappal viselitek ezt a sminket, figyeljetek, hogy maximum közepesen fedő alapozót használjatok, a szemek alatt ettől még lehet korrektort használni ha szükséges.

Remélem tetszik nektek ez a smink és ki is próbáljátok!

A következő videóban egy messze sötétebb sminket fogok mutatni, persze az is Valentín napi lesz!

Kellemes napot kívánok!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=cbfY8DMyUUA

 

« »